Dedicaţie

Standard

 

Pe 5 decembrie a fost ziua lui David. Cinci ani. Mă uit la el, mă uit şi la mine şi mă intreb unde s-a furişat aşa de repde timpul acesta. Încă îmi mai sunt vii în minte amintirile copilăriei mele. Toate au fost ca ieri. Dar David are cinci ani, deci ar trebui să fie cam alaltăieri. În zilele acestea scurte, de când ne-a împodobit căsnicia, a reuşit să facă ceea ce multe soţii ar dori sa facă în dreptul soţilor lor: să ne schimbe. Da, un copil, deşi este aşa de neputincios (sau poate tocmai deaceea) are o putere extraordinară de a-i schimba pe cei mari şi tari. Îmi amintesc cum în ziua sosirii de la maternitate, l-am aşezat pe un colţ de pat şi i-am făcut o poză. Parcă era o furnică pe potecă.

Copile cu bucle gri-aurii, ne-ai colorat viaţa. Ne-ai descoperit toată frumuseţea lumii acesteia. Ne-ai făcut să ne simţim mândri că suntem părinţi. Ne-ai provocat imaginaţia. Ne-ai învăţat să ne jucăm. Ne-ai lăsat fără timp de plictiseală. Adesea ne-ai pus pe jar. Ne-ai umplut casa cu jucării şi culori vesele. Ne-ai schimbat priorităţile. Ne-ai demonstrat că suntem dependenţi de Dumnezeu. Ne-ai determinat să fim uniţi. Ne-ai învăţat să uităm de noi înşine. Ne-ai făcut oameni maturi cu adevărat.

Cum o să reuşim să îţi întoarcem toate binefacerile?

Ştiu că oricât ne-am strădui, nu vom reuşi, dar ne rugăm Domnului să completeze viaţa ta  cu ceea ce noi nu vom putea face pentru tine.

Reclame

6 răspunsuri »

  1. Bunicu’, ce sa mai spuna?David este si pentru mine cel mai bun „educator”! Sunt mandru de tine, David!
    Dumnezeu mi-a dat cele mai bune fete, cel mai bun ginere si cei mai scumpi nepoti! Vreau sa petrecem vesnicia impreuna!

  2. Nici eu nu puteam sa o spun mai bine. Poate doar daca iti faceam din lego o casa in marime naturala. Sau poate daca te-as lasa sa domi in fiecare noapte cu noi, sa mananci la fiecare masa fulgi si tort si sa nu mai plec niciodata la servici. Dar e mai bine asa cum a zis mama. La multi ani David! Te iubesc mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s