Joaca, nu jucarie

Standard

Adesea imi place sa-i privesc pe David si Riana jucandu-se impreuna. Este o activitate foarte relaxanta. De obicei totul incepe cam asa: David vine langa Riana si incepe sa o gadile. Daca si ea este amatoare de joaca, incepe sa rada in hohote. Alte ori, el incepe sa faca cine stie ce ghidusii, mai mult sau mai putin inspirate. De cele mai multe ori eforturile ii sunt rasplatite cu rafale de ras din partea destinatarei. Se mai intampla uneori ca David sa se apropie periculos de mult de Riana, astfel incat manutele ei agere ajung in bogata lui podoaba capilara…Este destul de iute ca sa reuseasca sa-l traga putin de par pana cand izbuteste el sa se salveze. Desigur, nu doar parul lui David este ravnit de micuta noastra. Pana astazi am avut un ficus asezat pe podea, in sufragerie. Cum mobilitatea Rianei a cunoscut imbunatatiri consistente in ultimile saptamani, bietul copacel aproape ca a chelit. Se pare ca are o pasiune pentru flori, pe care ar avea de la cine sa o mosteneasca, n-am ce spune. Dar deocamdata nu a gasit cea mai potrivita cale de exprimare a acestei pasiuni. Astazi am observat-o cum se intindea sa prinda macar o frunzulita din floarea pe care doar ce am primit-o de la Ciprian. Din fericire era suficient de sus pusa ca sa nu o poata ajunge. In cele din urma am luat toate cele trei ghivece cu florile supravietuitoare si le-am scos pe balcon.

Cand este vorba de impartit jucarii, e putin mai greu. Nu stiu cum se face, ca David isi doreste tocmai jucaria pe care o are Riana in mana. In cele mai fericite cazuri, vine la ea cu o alta jucarie pe care i-o intinde. Nu este neaparat nevoie ca ea sa se arate catusi de putin interesata de acea jucarie pentru ca el sa faca schimbul. I-o lasa pe aceea si el pleaca fuguta cu jucaria ravnita. Dar credeti ca Riana se lasa pacalita?

Un alt joc foarte interesant se desfasoara cam asa: David ii intinde o jucarie Rianei. Ea intinde mana, dar cand sa o prinda, el trage brusc jucaria. Stiti ce urmeaza? Hohote de ras din partea amandurora.

Vorba mamei: Parca sunt doi ursuleti care se joaca.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s