Dorinta de copil

Standard

Nu de multa vreme, David a adaugat inca o pasiune la bogatul sau palmares: vioara. A vazut una la bunici si cum a venit acasa a luat un rest de bagheta de lemn pentru draperii pe care il pune pe umarul stang, iar in mana dreapta tine un separator de metal de la sertarul biroului, pe care l-a facut arcus. Cu vioara asta ne acompniaza uneori cand cantam, se integreaza in orchestra cand ascultam muzica sau canta solo. A inceput chiar sa recunoasca sunetul viorii.

Zilele trecute a vorbit cu Sarah la telefon. Printre altele, ea a avut inspiratia sa-l intrebe ce si-ar dori sa-i aduca atunci cand ne va vizita. In prima instanta n-a stiut ce sa spuna si mi-a cerut ajutorul, dar brusc a avut o inspiratie: „Vreau o vioara.” Se pare ca improvizatia lui nu-l satisface si si-ar dori o vioara adevarata. Pana atunci, eu am invatat ca daca il intrebi pe un copil ce-si doreste, s-ar putea sa afli dorinte concrete…si ce te faci daca nu i le poti implini?

Reclame

2 răspunsuri »

  1. uf…dragu de el… sa stii ca m’am uitat in fuga printr-un magazin de jucarii sa vad poate au o vioara de jucarie 😀 dar…tot pufuleti gusto i-am adus…
    Gusto: hraneste-ti optimismul 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s